Doorgaan naar artikel
Win het Engelstalige boek van The Curse of Oak Island
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vanaf 9 januari kun je The Curse of Oak Island kijken op The History Channel en wij mogen een Engelstalig boek van deze serie weggeven. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij met iemand naar deze film.

  • Wat is het grootste mysterie dat jij ooit hebt meegemaakt?

Stuur je antwoord voor 15 januari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Januari staat ook dit jaar weer in het teken van Mystery Season en de release van het elfde seizoen van The Curse of Oak Island waar de Lagina broers het 227 jaar oude mysterie van Oak Island proberen op te lossen mag daarin natuurlijk niet ontbreken. Voor de Canadese kust, in Nova Scotia, ligt Oak Island. Eeuwenlang wordt er al beweerd dat er in de bodem van dit mysterieuze eiland de meest bizarre schatten begraven liggen. Dit seizoen komt wel heel dichtbij, er zijn namelijk in Europa verschillende historische ontdekkingen gedaan die verband houden met het Oak Island-mysterie. De zoektocht gaat verder op dinsdag 9 januari elke week om 20.30 uur op The HISTORY Channel in het epische elfde seizoen van de documentaireserie The Curse of Oak Island.