Doorgaan naar artikel
Rockruff Dusk mogelijk makkelijker te vinden dan gedacht!
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Update: Alhoewel de eerste berichten positief waren en zelf een redactielid van ons dit positief testte, blijkt het toch niet (meer) zo te zijn. Het is onbekend of dit toeval was, of dat Niantic het snel opgelost heeft. Er is wel een andere manier die werkt waar je hier meer over leest.

Nu dat het Lustrous Odyssey-event van start is gegaan zijn we met z’n allen op zoek naar Dusk form Rockruff. We kwamen er al achter dat het hatchen van eieren een hele lage kans geeft op de Dusk form. Maar wat betreft de Rockruff raids hebben we, blijkt nu, toch meer kans op deze speciale vorm. Het lijkt namelijk zo dat de Rockruff Dusk form een schaduw laat zien als hij uit een ei verschijnt, zie hieronder het plaatje. Dat betekent dus dat de kans toch wel groter blijkt om Rockruff Dusk in handen te krijgen.

Succes met jagen, en vergeet je Dusk form niet te evolueren tussen ongeveer 15.30 uur en 18.00 uur!

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon GO Plus + dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.