Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Ghostbusters: Frozen Empire
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 28 maart draait de film: Ghostbusters: Frozen Empire in de bioscopen en wij mogen diverse goodies zoals squishies een lampje en kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet maak je kans op een goodie en ga jij samen met iemand naar deze film.

  • Wie zou jij meenemen naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 28 maart naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.