Doorgaan naar artikel
Fashion Dreamer komt met gratis update
Wendy de Koster
Wendy de Koster
Gameredacteur
Profiel

Begin november verscheen Fashion Dreamer op de Nintendo Switch. Fashion Dreamer speelt zich af in de digitale wereld ‘Eve’ en je hebt als doel om de grootste influencer op het gebied van mode te worden. Dit doe je door middel van zoveel mogelijk likes en volgers te verkrijgen met het maken van ‘look-its’ voor anderen, ontwerpen van kleding en foto’s te delen in je ‘Eve Log’.

Begin december is de eerste update al geweest, waarbij je onder andere je favoriete voorwerpen kunt opslaan als volledige outfit en je jouw look in een handomdraai kunt veranderen, waar en wanneer je maar wilt. In het nieuwe ‘lookbook’ kun je jouw eigen catalogus samenstellen en je kunt sinds december ook herinneringen die je met andere muses hebt gemaakt terugvinden.

Inmiddels is het alweer tijd voor de tweede gratis update voor Fashion Dreamer die weer veel mooie content met zich mee brengt. Zo zijn er meer patronen toegevoegd voor nog meer ontwerpplezier. Het thema van de ‘limited time fair’ (maandelijkse tijdelijke events) is deze maand ‘dramatic’. Deze kleding en accessoires zien er enorm stijlvol uit en het is een feestje om voor te ontwerpen. Natuurlijk kun je weer verschillende taken voltooien om stempels te verdienen en speciale beloningen te ontvangen, zoals nieuw toegevoegde kapsels, oogkleuren, stijlvolle poses en foto-voorwerpen.