Doorgaan naar artikel
Leuke activiteiten voor cosplayers tijdens Made in Asia 2024
Joost Klein Middelink
Joost Klein Middelink
Gameredacteur / Bordspellenredactiemanager / Eventmanager
Profiel

Het nieuwe jaar is inmiddels in volle gang en dat betekent dat we alvast kunnen uitkijken naar de nieuwe editie van Made in Asia dat plaats zal vinden op 24 en 25 februari in de Evenementenhal Gorinchem. Cosplay is altijd een groot onderdeel van dit evenement, dus vandaar dat de organisatie alvast de Cosplay Contest onthuld heeft. De driekoppige jury van CaptainGhostly, MaoloCosplay en Sayuri zullen de taak op zich nemen om deelnemers te beoordelen op hun outfit, maar ook op hun gedrag op het podium. Onder de drie beste cosplayers wordt een geldprijs van 1250 euro verdeeld. Mocht je niets geven om een prijs, kan je ook de Cosplay Catwalk opgaan om simpelweg je outfit te tonen.

Naast deze wedstrijd heeft Made in Asia ook bekendgemaakt dat je folklorist en vertaler Zach Davisson, Instagram-senstatie Laia Lopez en de twee illustrators Paul Aranega en Sara Lozoya kan ontmoeten tijdens een van de Q&A’s of bij hun eigen stand.

Tickets zijn nu verkrijgbaar in de online webshop van Made in Asia en kosten 26 euro voor een dag of 36 euro voor een heel weekend.