Doorgaan naar artikel
Via deze manieren kun je Annihilape krijgen!
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

En dan komt de nieuwe Pokémon Annihilape in het spel, die vooralsnog alleen via evolueren te krijgen is. Maar ja, dat battlen tegen Ghost- en Psychic-type Pokémon? Hoe doe je dat dan? Daar zijn meerdere mogelijkheden voor en die sommen we hieronder voor jullie op! Als eerste zet je natuurlijk Primeape als je buddy, vervolgens kun je één van onderstaande manieren gebruiken.

Gyms

De makkelijkste optie om te kiezen voor battlen in een gym. Door een gym van een ander team leeg te gooien, kun je al aardig wat battles bij elkaar verzamelen. Zoals eerder geschreven werkt het alleen op Ghost- en Psychic-type Pokémon. Het grote voordeel van een gym is dan ook dat je vooraf de juiste uit kunt zoeken die op z’n minst een van deze twee typen erin heeft staan.

Raids

Het hierboven genoemde voordeel heb je natuurlijk ook bij Raids. Je kunt vooraf de juiste Pokémon selecteren voordat je gaat battlen. Momenteel is de enige mogelijkheid met Mega Medicham, aangezien deze naast Fighting ook Psychic is. Het kost je een raidpasje en hoogstwaarschijnlijk heb je hulp nodig, maar het scheelt natuurlijk dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten en willen battlen tegen Ghost- en Psychic-type Pokémon!

Battlen met vrienden

Deze optie is ook goed haalbaar. Je kunt immers met elkaar afspreken om alleen Ghost- en Psychic-type Pokémon in te zetten tegen elkaar.

PVP (Leagues)

Deze optie is goed uit te voeren, maar je weet vooraf natuurlijk niet welke Pokémon de andere partij in gaat zetten. Aangezien jullie elkaar niet kennen, normaalgesproken dan, weet je niet waar de ander mee gaat battlen. Het is dan ook een gok of je hiermee de teller omhoog gaat krijgen.

Trainen tegen Teamleiders

Het grote voordeel van deze manier van battlen is natuurlijk dat je Pokémon geen schade oploopt, dus het kost je geen revives en/of potions. Blanche heeft als tweede Pokémon Metagross, die naast Steel-type ook Psychic-type is. En door het grote voordeel kun je het onbeperkt blijven proberen!

Team Rocket

Battlen tegen Rocket Grunts, Rocket Leaders en natuurlijk de Rocket Boss zijn ook een hele goede optie. Je kunt vooraf al opzoeken wat ze op dit moment kunnen inzetten als optie, dus je weet precies wat je kunt verwachten én daarmee ook of je teller met de battles voor Annihilape hiermee een stapje omhoog gaat. Met de Rocket Grunts die “Ke…ke…ke…ke…ke…ke” (Ghost-type) of “Are you scared of psychics that use unseen power?” (Psychic-type) zeggen, zit je sowieso altijd goed!

Hiermee hebben we goed op een rijtje gezet welke opties je hebt om Primeape te kunnen evolueren in Annihilape. Dan willen we je nog veel succes wensen met alle battles!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.