Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor: Demon Slayer:Kimetsu No Yaiba – To The Hashira Training
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 22 februari draait de film: Demon Slayer:Kimetsu No Yaiba – To The Hashira Training in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met iemand naar deze film.

  • Wie zou jij meenemen naar deze film en waarom?

Stuur je antwoord voor 25 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes!

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

DEMON SLAYER: KIMETSU NO YAIBA – TO THE HASHIRA TRAINING toont aflevering 11 van de Swordsmith Village Arc – met de uitkomst van de felle strijd tussen Tanjiro en Upper Four, Hantengu en Nezuko’s overwinning op de zon – voor het eerst in de bioscoop. Daarna volgt aflevering 1 van de Hashira Training Arc, met het begin van de training die door de Hashira wordt gegeven ter voorbereiding van de komende eindstrijd tegen Muzan Kibutsuji, die ook voor het eerst op het grote doek te zien is.