Doorgaan naar artikel
Maak kans op een HyperX Gamingmuis door mee te doen aan onze prijsvraag
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 7 februari draait de film: Game On in de bioscoop en wij mogen een product weggeven dat voorkomt in deze film, namelijk een HyperX Gamingmuis! Wil jij kans maken op een HyperX Pulsefire Haste 2 Draadloze Gamingmuis die te zien is in de film Game On? Doe dan mee met onze prijsvraag:

In welke game zou jij de beste van Nederland willen zijn en waarom?

Stuur je antwoord voor 14 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet maak jij kans op de HyperX Pulsefire Haste 2 Draadloze Gamingmuis! Stuur tevens je adres mee zodat we het gewonnen artikel gelijk kunnen versturen! Zet de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook!

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In deze eerste Nederlandse gamefilm moet Issam (Marouane Meftah – De Tatta’s) samen met de beste gamers van Nederland ons land redden wanneer er door een kwaadaardige AI een opening ontstaat tussen onze realiteit en de gamewereld. Samen met de top 8 beste gamers ter wereld battlen ze door 5 real-life game levels heen om de AI te verslaan. Het is een leuke toegankelijke film voor een jonge doelgroep en families, waarin de hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Marouane Meftah, Gio Latooy, Britt Scholte, en Nienke Plas.