Doorgaan naar artikel
Team GO Rocket speel een redelijke rol tijdens LA-versie van de GO Tour Sinnoh
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Er is een aanzienlijke groep die Team GO Rocket leuk vindt en een aanzienlijke groep die Team GO Rocket niets vindt. Maar of je het nu leuk vindt of niet, regelmatig moet je tegen de Grunts en Leaders strijden en zo ook tijdens de GO Tour Sinnoh. Volgende week is het voor de hele wereld zover dat we met het evenement aan de gang mogen, maar in Los Angeles zijn ze dit weekend al aan de slag. De evenementen lijken meestal op elkaar, alhoewel dit vaak niet helemaal is.

De Rockets maken in ieder geval onderdeel uit van beide evenementen en in LA was er een Special Research die je moest voltooien. Hiervoor krijg je ook gevechten met de Leaders, die vervolgens weer een Shadow Legendary opleveren. Of het bij ons ook zover gaat is onbekend, maar hou er rekening mee dat je ook echt wel een aantal Rockets zult moeten verslaan.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.