Doorgaan naar artikel
Deze nieuwe baby shiny kan je vanaf dit event in Pokémon GO vinden!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Met de GO Tour: Sinnoh die steeds dichterbij komt, gebeurt er een heleboel in Pokémon GO! Zo kunnen we deze week genieten van elke dag een andere raid hour met dubbele remote raids en zijn er meerdere tickets, waaronder eentje voor shiny Shaymin, te koop.

Ook komen er voor de GO Tour: Sinnoh flink wat nieuwe shiny Pokémon in het spel. Eén hiervan is gisteren al gehatched door de eerste spelers. Deze nieuwe shiny kan je krijgen uit 2 km eieren, wat het Hatch ticket nog net wat interessanter maakt. Het gaat hier om de baby Pokémon Chingling, die er zo uit ziet:

De shiny ziet er zo uit:

Het is dus vooral goed te zien aan het rode op het lint wat oranje wordt. Daarnaast is het geel van de bel ook net ietsje lichter. Al met al een schattige shiny om vanaf het begin van h in het spel te hebben!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.