Doorgaan naar artikel
Win kaarten voor Storytel Luisternacht 2024 met exclusieve première!
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Op donderdag 29 februari vindt de Storytel Luisternacht 2024 plaats en wij mogen daar kaarten voor weggeven. Als jij onze prijsvraag zo origineel mogelijk beantwoord maak je kans om met een vriend, vriendin, familielid of wie dan ook naar deze avond te gaan inclusief de première van ‘Muze‘.

  • van welk boek zou jij het verhaal willen inspreken en waarom?

Stuur je antwoord voor 26 februari naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze kaartjes. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast Storytel Luisternacht 2024 in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes!

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Niet alleen worden deze avond de jaarlijkse Storytel Awards uitgereikt, ook wordt de rode loper uitgerold voor de exclusieve première van ‘Muze‘, een meeslepende luisterfilm van Thomas Olde Heuvelt die voor de gelegenheid te ervaren is in Dolby Atmos – tevens de allereerste luisterpremière in Nederland.

De ervaring van een luisterfilm – een film volledig ervaren met alleen je oren – is heel bijzonder. Doordat je andere zintuigen zijn uitgeschakeld ervaar je de film op een intense manier door geluid (wat wordt versterkt middels KLOAQ sound technieken). Je inbeeldingsvermogen wordt extra aangesproken en zo ga je een hele film helemaal voor je zien, terwijl het geluid letterlijk kippenvel bezorgd.

Dresscode: Casual Chic (met een vleugje oranje)Datum: donderdag 29 februariDeuren open: 19:00Start programma: 19h30Locatie: Pathé Noord, Amsterdam

Muze door Thomas Olde HeuveltThomas Olde Heuvelt (1983) is schrijver van thrillers, horrorromans en korte fictie. Met het magisch-realistische Muze grijpt de schrijver terug naar de wonderlijke, verbeeldingsrijke en spannende verhalen waaraan hij zijn doorbraak in Amerika te danken heeft, en waarvoor hij meermaals genomineerd werd voor internationale prijzen. Zo won hij als eerste Nederlander de Amerikaanse Hugo Award (een befaamde sci-fi en fantasy prijs) voor zijn werk The Day the World Turned Upside Down.

De plot Muze vertelt het ongelofelijke verhaal van een jongen die geboren is met een unieke en verschrikkelijke gave. Al in zijn jeugd ontdekt Muze dat hij anders is dan anderen, dat hij anders hoort. Hij hoort álles. Door zijn gave wordt hij continu overweldigd door onze lawaaimaatschappij en lukt het hem niet om aansluiting te vinden bij anderen. Wanhopig zoekt de Muze naar iets of iemand wat hem stilte kan geven. Als hij een bijzondere vrouw ontmoet, denkt hij dat zij misschien wel eens die bron van stilte zou kunnen zijn. Maar door een noodlottig incident verandert zijn leven voorgoed. Er is iets in Muze ontketend. Want met zijn gave kan hij de wereld veranderen… maar misschien ook wel beëindigen.