Doorgaan naar artikel
Hier in Nederland en België kan jij perfect de Sinnoh Tour spelen!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Aankomend weekend is het zo ver, de Global variant van de GO Tour: Sinnoh! Veel van ons staan te popelen om de nieuwe shinies, costumes en adventure powers te ontdekken. Waar kan je dit echter het beste doen? Wij geven jullie een aantal leuke plekken in Nederland en België om de Sinnoh Tour te spelen.

Het ambassadeursprogramma van Niantic bestaat al een tijdje. Ambassadeur zijn houdt in dat Niantic de community erkent als goed geregelde groep, met voldoende evenementen en spelers. In zowel Nederland als België zijn op dit moment twee officieel erkende Pokémon GO communities, waar iedere speler terecht kan voor een evenement zoals de GO Tour. Natuurlijk kan je ook altijd bij deze plekken langs voor een Community Day of een raid hour! Hieronder geven we jullie de locaties.

België:

*Plein, Kortrijk
*Citadelpark, 9000 Gent

Nederland:

*Speeltuin De Hazewinkel, Sondervick, Veldhoven
*Stadswandelpark, Looiakkers, 5644 TV Eindhoven

Voor de Nederlandse communities hebben wij ook een link naar hun eigen discord server. Maak hier vooral gebruik van als je wil afspreken met de mensen hier!

Discord Eindhoven

Discord Veldhoven

Wij wensen jullie allemaal veel plezier tijdens de Sinnoh Tour. Natuurlijk kunnen jullie, wanneer bekend, alle informatie over het evenement vinden op NWTV!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.