Doorgaan naar artikel
Er zijn nieuwe afleveringen van Pokémon Concierge in productie!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Voor liefhebbers van de anime-serie die het dagelijks leven van Pokémon meer laat zien, zal het als goed nieuws komen dat Pokémon Concierge officieel nieuwe afleveringen krijgt! Dit is bevestigd in onderstaande tweet:

Deze Netflix original serie, die in december 2023 voor het eerst uit kwam, speelt zich af op een Pokémon Resort. Hier werkt een conciërge genaamd Haru die de Pokémon op het resort het naar hun zin wil maken! Uniek aan deze serie is de animatiestijl. In plaats van de standaard animatiestijl, wordt Pokémon Concierge gemaakt door middel van stop-motion.

We hebben helaas nog geen idee hoeveel afleveringen er komen en hoe lang we moeten wachten. Wanneer we hier meer over weten, horen jullie het.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.