Doorgaan naar artikel
Zorg dat je tijdens Go Tour: Sinnoh wel op de juiste plek bent!
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Aanstaande zaterdag en zondag is het Go Tour: Sinnoh en je kan dit gratis event natuurlijk spelen waar je wilt. Misschien is het toch handig om deze keer even na te denken waar je gaat spelen en misschien zelfs met wie? Waarom zou je zeggen.., het is namelijk tijdens deze GO Tour zo dat je via routes lopen kans maakt op een White-Striped Basculin en je maakt zelfs kans op een shiny. Dus in deze is het toch wel handig als je een route of zelfs meerdere routes kan lopen tijdens deze twee dagen.

Ook Party Play gaat tijdens deze GO Tour een klein hoofdrolletje spelen, dus zorg dat je met je vrienden of met mensen uit je community een party kan maken. Er zullen waarschijnlijk opdrachten komen die je via Party Play moet voltooien voor een uiteindelijke encounter met Regigigas. Dus zorg dat je iedereen optrommelt om er samen met jou leuke party van te maken.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.