Doorgaan naar artikel
Er komt een nieuwe levering Pikachu x Van Gogh Promo kaarten dit weekend
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Toen de Pikachu Promokaart werd gereleased in het Van Gogh museum door middel van een speurtocht is het vechten geweest om de kaart. In meerdere berichten hebben we al informatie gegeven over deze speciale kaart. De kaarten waren al snel op bij het Van Gogh museum. En achteraf gezien ging dat niet geheel eerlijk en vlekkeloos. Gelukkig is De Pikachu x Van Gogh promokaart opnieuw gedrukt en kon je vanaf 10 februari in diverse winkels deze kaart ook krijgen bij een besteding van minimaal 29,99 euro bij aankoop van TCG (Trading Card Game) producten. Ook toen stonden er diverse rijen bij diverse winkels en waren de kaarten zo weg.

Gisteravond is ons ter oren gekomen dat vanaf dit weekend, 24 februari, de speciale Pikachu x Van Gogh promokaart weer opnieuw te verkrijgen is. De speelgoedwinkel Intertoys gaat opnieuw de kaarten uitgeven en bij de MediaMarkt zijn ze ook te verkrijgen. Ze hinten zelfs nog dat in maart ook nog een nieuwe lading aan kaarten zal worden uitgegeven. Als dat zo is, horen jullie dat natuurlijk ook weer van ons.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.