Doorgaan naar artikel
Dataminers vinden meer aankomend bewijs voor vermoedelijk Black & White Kyurem
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Black & White Kyurem hebben al even in het spel gezeten, namelijk als gewone vangsten uit PvP. Dit was een foutje dat snel door Niantic werd opgelost. Sindsdien is het stil, maar hebben dataminers al wel informatie over het “fusen” van Pokémon gevonden. Iets wat je normaal met Kyurem doet in combinatie met Zekrom of Reshiram om Black & White Kyurem te maken. Vannacht is er wederom tekst gevonden die wijst naar dit fusen:

  • QUEST_FUSE_POKEMON
  • QUEST_UNFUSE_POKEMON
  • FUSE_POKEMON
  • UNFUSE_POKEMON

Of de twee er echt aankomen is onduidelijk, maar dit wijst er wel deels op! Het kan echter zijn dat het toch een andere Pokémon betreft. We verwachten overigens voor dit weekend geen nieuws meer verder hierover. Pas als het weekend is geweest zal er meer duidelijk worden over komende maand en komend seizoen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.