Doorgaan naar artikel
De kans op Snowy Castform is lager dan die van de rest uit Field Research Tasks
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag is het de laatste dag van Weather Week en tot 20.00 uur vanavond kun je onder andere Snowy Castform vangen voor de Collection Challenges. Maar juist Snowy Castform is het probleem. Veel spelers die wij spreken geven aan deze Pokémon nog niet gevangen te hebben en dat is wel logisch. De kans op deze Pokémon is lager dan die van de rest. Hij zit namelijk in de opdracht: Field Research Task: Catch 10 Pokémon with Weatherboost, maar hij zit hierin met nog drie andere Castform. En op de website van Niantic is te lezen dat deze kans van specifiek deze Pokémon lager is:

Some Trainers might even encounter the following!

  • Castform (Snowy)*

We hopen dus dat het vandaag nog lukt, want na 20.00 uur is de kans op Snowy Castform misschien nog niet helemaal weg, maar stopt de Collection Challenge wel.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.