Doorgaan naar artikel
FleeceKing is niet de enige, meer spelers lijken hersteld te worden in Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We willen en moeten beginnen met een kleine disclaimer. We hebben (helaas) geen bewijs gezien, maar de speler die zich bij ons gemeld heeft is wel heel betrouwbaar gebleken. Daarom hebben we besloten het verhaal alsnog te delen. Ook om andere spelers te helpen.

De meeste spelers zullen afgelopen week wel hebben meegekregen, maar één van de bekendste Pokémon GO-influencers was  gehackt en zijn Pokémon werden één voor één weggegooid:

Binnen afzienbare tijd had hij met behulp van Niantic zijn account terug en veel spelers vermoeden tevens dat hij zijn Pokémon terug heeft. Dat lijkt ook niet meer dan logisch. Het zou op zich ook gek zijn als Niantic geen back-ups heeft. Kort daarna melde een speler zich bij ons, waarbij Niantic eerder items heeft hersteld. Een klein iets op zich, want hij had alleen Max Revives weggegooid, maar het herstellen van items was iets wat wij nog niet eerder hadden gehoord:

Eerste reactie was idd dat het niet mogelijk was. Heb toen een reactie verstuurd dat we allemaal weten dat het gewoon onzin is en dat ze natuurlijk dat gewoon kunnen doen. Kreeg toen een reactie dat ze de items hadden terug gezet

We vermoeden dat Niantic dit dus inderdaad kan en in sommige gevallen wil doen, maar dat zal wel echt alleen in specifieke gevallen zijn. Denk alsnog goed na over wat je doet in het spel. Want Niantic kan er altijd voor kiezen om je niet te helpen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.