Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor de film: Spy X Family Code: White
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 25 april draait de film: Spy X Family Code: White in de bioscopen en wij mogen kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet ga jij samen met iemand naar deze film.

  •  Wie zou je wel eens willen bespioneren en waarom?

Stuur je antwoord voor 27 april naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Hij is een spion. Zij is een huurmoordenaar. Samen houden Loid en Yor hun dubbelleven voor zichzelf, terwijl ze doen alsof ze het perfecte gezin zijn. Wat ze niet weten, is dat hun geadopteerde dochter Anya, telepatische gaven heeft en al hun spannende geheimen kent. Wanneer Loid doet alsof hij zijn familie meeneemt voor een winters weekendje weg, maar eigenlijk vooruitgang wil boeken in zijn huidige missie ‘Operation Strix’, raakt Anya hier per ongeluk bij betrokken en worden er gebeurtenissen in gang gezet die de wereldvrede bedreigen!