Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor: Garfield
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Vanaf 1 mei draait de film: Garfield in de bioscopen en wij mogen een aantal goodies zoals squishies, lunchboxen en kaartjes weggeven voor deze film. Beantwoord onderstaande vraag zo origineel mogelijk en wie weet maak je kans op een goodie en ga jij samen met je partner, vriend of vriendin naar deze film.

  • Waarom zou je naar Garfield de film gaan kijken en waarom?

Stuur je antwoord voor 2 mei naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen. Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Like daarnaast ook onze pagina’s op Instagram en Facebook voor een extra kans op de kaartjes.

Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

win bioscoopkaartjes garfield