Doorgaan naar artikel
De ‘vreemde’ Spotlight Hour was mogelijk toch in verband met Weather Week
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Gisterenavond was het Spotlight Hour en zoals we jullie toen al lieten weten was dit een vreemde versie. In plaats van één Pokémon of een Pokémon en zijn variant, waren het vier totaal verschillende. Dennis en ik hebben het er in de podcast nog over gehad, maar kwamen er niet uit. Op Reddit lijken de meeste spelers er zeker van te zijn dat het in verband met Weather Week was. Maar wel met een foutje.

Allereerst hebben Vulpix, Poliwag, en Hippopotas de mogelijkheid om het weer te beïnvloeden in de originele games. Snorunt heeft dat niet, maar Snover wel. Mogelijk een foutje dus. Daarnaast is er een opdracht in Pokémon GO, Catch 5 Pokémon with Weatherboost waar je onder andere Vulpix, Poliwag, en Hippopotas uit krijgt. En wederom ook Snover. Mogelijk dus nog een bewijs waarom Snorunt een foutje is. Reddit-gebruikers denken overigens dat dit is om de Shiny Shaymin-quest wat beter te laten verlopen. Maar wij denken dat dit ook op vele andere manieren kan.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.