Doorgaan naar artikel
Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet—Temporal Forces-uitbreiding sinds vrijdag verkrijgbaar
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

De Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet—Temporal Forces-uitbreiding is afgelopen vrijdag verschenen. Daarmee is er weer een nieuwe uitbreiding voor de Trading Card Game op de markt verschenen. The Pokémon Company laat weten wat er allemaal met de set verschijnt:

De ACE SPEC-kaarten, die voor het eerst te zien waren in de Black & White-serie, maken hun rentree in de Pokémon TCG in Scarlet & Violet—Temporal Forces. ACE SPEC-kaarten hebben krachtige effecten, maar elk deck bevat slechts één ACE SPEC-kaart. Daarnaast hebben de ACE SPEC-kaarten in Scarlet & Violet—Temporal Forces een nieuwe in het oog springende magentalook en kunnen ze verschijnen als Trainer- of Special Energy-kaarten. De nieuwste uitbreiding bevat tevens nieuwe Pokémon, waaronder Walking Wake en Iron Leaves, die voor het eerst verschenen in de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. Trainers krijgen bovendien de beschikking over nieuwe Ancient en Future Pokémon en Trainer-kaarten en meer Tera Pokémon ex met een veranderd type.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.