Doorgaan naar artikel
Bijzondere Pokémon GO-cassette duikt op bij sommige spelers
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sommige spelers maken melding van een Pokémon GO-cassette die ineens opduikt bij hen in het spel. Niantic heeft niets over het item aangekondigd en spelers kunnen er vooralsnog niets mee doen. Maar er is wel wat speculatie over. Heel recentelijk werd aangekondigd dat de functie van het vasthouden van Research-encounters niet wordt ondersteund. Misschien is dit wel een item waarmee je hiervoor daadwerkelijk ruimte kunt kopen. Dit denken ze vooral omdat er een Research-icoontje op staat en het een soort van opslagbox lijkt te zijn.

Dit is op dit moment pure speculatie, want er is verder nog geen bewijs voor gevonden. Ook dataminers hebben helaas nog verder niets over dit item.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.