Doorgaan naar artikel
Het beste moment om level 50 te worden en meer tips voor de Excellent Throws
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Wij hebben een aantal tips voor jullie op een rij gezet die je kunt gebruiken tijdens het 1 april-event: An Excellent Opportunity. Aangezien nu alle Nice Throws en beter worden geteld als Excellent Throws, moeten we hier zeker gebruik van maken. Vooral als je level 50 wilt worden is dit moment handig, maar natuurlijk kan iedereen zijn eigen voordeel eruit halen. Bekijk hier onze tips. Mocht je zelf nog een tip hebben? Laat het ons dan zeker nog snel weten.

  • Ben je level 49 en moet je 999 Excellent Throws gooien voor level 50? Dit is je kans om er veel te gooien vandaag.
  • Excellent Throws zijn veel waard in XP, wil je nog een hoop XP farmen, gebruik dan nu je Lucky Eggs hiervoor.
  • Mocht je XP gaan farmen vergeet dan ook zeker geen Incense of Lure aan te zetten voor nog meer Pokémon spawns.
  • Gebruik je Daily Incense! Mocht je nu een Galarian Bird tegenkomen dan is er misschien wel meer kans dat je hem vangt met een Excellent Throw.
  • Moet je nog een Galarian Farfetch’d evolueren? Zet hem dan vandaag als je buddy. Hij evolueert als je 10 Excellent Throws hebt gegooid als hij je buddy is.
  • Heb je moeite met de Spinda-quests (Make 5 Great curveball Throws in a row) dan is die voor vandaag ook een stuk makkelijker. Er zitten 8 verschillende patronen in de Field Research Tasks. Dus vandaag is de dag om je ontbrekende patroon te scoren.
  • Mocht je toevallig ook nog Masterwork Research: Wish Granted 4/6 open hebben staan. Dan kun je daar ook de Excellent Throws voor gooien. Daar heb je er namelijk 385 voor nodig.
  • En vergeet natuurlijk niet dat je vandaag ook gewoon goed kan oefenen op die Excellent Throw, gaat het mis, dan heb je toch nog de XP. Dus zo erg is het deze keer dan niet als je mist.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.