Doorgaan naar artikel
Doe jij a.s. zaterdag mee met de Light Town Cup tijdens het Eindhoven Game Festival?
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Aanstaande zaterdag 6 april is het zover en kun je het Eindhoven Game Festival bezoeken in Dynamo Eindhoven. In een samenwerking met Dynamo en Go!Gaming zijn er verschillende gametoernooien georganiseerd. Zo is er ook een Pokémon GO PvP toernooi genaamd Light Town Cup. Lukt het jou om te winnen? Dan ga je naar huis met een mooi prijzenpakket t.w.v. minstens 100,- Euro inclusief een unieke trofee én een Pokémon GO Plus +!

Durf jij het aan mee te doen in de Light Town Cup en heb je nog geen kaartje? Doe dat dan nog zo snel mogelijk via deze link en klik op de volgende aanmeldlink om deel te kunnen nemen aan het toernooi.

Er is natuurlijk nog veel meer te doen, zoals Cosplay, workshops en diverse andere games waar je gratis aan kunt deelnemen. We hopen jou natuurlijk te zien op het Eindhoven Game Festival!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.