Doorgaan naar artikel
Reality Blending en meer AR-functies lijken onderweg naar Pokémon GO
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat Reality Blending werd aangekondigd voor Pokémon GO. De functie moest ervoor zorgen dat Pokémon nog meer opgaan in de echte wereld. Zo kunnen ze zich achter bepaalde objecten verschuilen bijvoorbeeld. Uiteindelijk kwam die functie er nooit, maar nu zijn er spelers die melden dat ze een pop-up hebben gehad dat Reality Blending is aangezet. We hebben helaas nog geen bewijs gezien van dat het ook werkt.

Ondertussen hebben dataminers ook melding gemaakt van een nieuwe functie genaamd Iris die naar het spel lijkt te komen. Dit hangt mogelijk samen met Reality Blending. Hieronder zie je afbeeldingen die zijn gevonden die horen bij Iris:

Het lijkt er op dat je game-items in de echte wereld kunt gaan plaatsen, waar dan je Pokémon interactie mee kan hebben. Hoe dit precies werkt of er uit ziet is niet bekend natuurlijk. De functie is namelijk nog niet aangekondigd.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.