Doorgaan naar artikel
De nieuwe 7-ster Tera Raid Battles komen er aan!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Voor fans van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet is het altijd afwachten wat het volgende event in zal houden. Vaak worden ze namelijk pas kort vantevoren aangekondigd. Het volgende event, wat draait om 7-ster Tera Raid Battles, begint dan ook op vrijdag 5 april alweer. Dit event draait om een sterke Meganium met de “Mightiest” mark! De Meganium heeft tijdens de battle een Psychic Tera Type en zal flink wat strategie eisen om te verslaan.

Het event vindt plaats tijdens twee weekenden. Het eerste weekend is vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april, en het tweede weekend van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Zoals alle speciale raid bosses tot nu toe, kan er slechts één Meganium gevangen worden per persoon. Natuurlijk is het wel mogelijk om de battles te blijven doen voor extra voorwerpen!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.