Doorgaan naar artikel
Welke Pokémon spawnen tijdens dit event nu het meest?
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Tijdens dit Sizeable Surprise-event zijn er heel wat shiny Pokémon waar we op kunnen jagen. Welke dat precies zijn kan je hier lezen. Maar als deze Pokémon amper in het wild verschijnen is de kans op die ene shiny natuurlijk nog kleiner. Daarom hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de Pokémon die op dit moment het meest in het wild verschijnen.

  1. Wimpod*
  2. Joltik*
  3. Wailmer*
  4. Mantine*
  5. Diglett*
  6. Surskit*
  7. Cutiefly*
  8. Tynamo
  9. Cetoddle
  10. Bronzor*

We zien gelukkig dat Wimpod veel spawnt in het wild, waardoor de kans groter wordt dat je een shiny vangt en natuurlijk moet je ook 400 candy verzamelen voor de evolutie. Om een kleine vergelijking te maken verschijnt Wimpod twee keer zoveel als Surskit, en zelfs Bronzor staat ook weer in dit lijstje. Die Pokémon lijkt dit seizoen overal veel op te duiken.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.