Doorgaan naar artikel
Nieuwe Quality of Life-verbetering! Activeer Pokémon GO-items veel sneller
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Iedereen die weleens een langer evenement heeft gespeeld kan zich wel herinneren hoe vervelend het activeren van Pokémon GO-items is. Je moest iedere keer naar je items en scrollen naar waar dat item stond. Daar is nu verandering in gekomen. Je kunt de Pokémon GO-items activeren vanuit het scherm waarin je speelt. Je hoeft slecht eenmalig een Lucky Egg, Incense of Starpiece aan te zetten.

Het is de zoveelste Quality of Life-verbetering in korte tijd in Pokémon GO. Hoeveel er over het algemeen ook wordt geklaagd over Niantic, de laatste maanden worden er ook flinke verbeteringen toegepast!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.