Doorgaan naar artikel
Claim jouw competitieve iron hands met deze code!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Het is alweer een jaar geleden dat competitief speler Marco Silva het internationaal kampioenschap in Zuid-Amerika won met onder andere Iron Hands! Om dit samen met het Europees kampioenschap van dit weekend te vieren is er een nieuwe code. Met deze code, die tot en met 8 april te gebuiken is, krijg je zijn speciale Iron Hands in jou Scarlet of Violet spel! Hieronder lees je alle details:

De code, die je kan claimen bij mystery gift in het poké portal, is: FAKE0UTEU1C

De Iron Hands is level 50 en zit in een speciale Cherish Ball. Zoals de code al doet vermoeden, heeft de Pokémon de aanval Fake Out, waarmee je een tegenstander gegarandeerd kan laten flinchen! Hiernaast heeft hij de aanvallen Volt Switch, om vaker Fake Out te kunnen gebruiken, Drain Punch en Wild Charge. Met het Assault Vest item, een Jolly nature en een water Tera Type is dit een monster van een Pokémon! Mocht je altijd al eens mee willen doen aan (online) competitief Pokémon, dan is deze Iron Hands een goed begin.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.