Doorgaan naar artikel
Nog meer Legendaries in Pokémon Sleep? En een nieuw Good Sleep Day event
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Is het dan echt binnenkort ook tijd voor Suicune en Entei in Pokémon Sleep? Het Raikou Research event met de eerste Legendary Pokémon in het spel, is nog bezig, maar toch is er al een teaser geplaatst voor de andere twee uit dit trio. Het officiële UK Pokémon News Instagram heeft een teaser geplaatst met een foto van de drie Pokémon samen, met de tekst: “Watch out for Entei and Suicune, who are coming soon to Pokémon Sleep“. (Pas op voor Entei en Suicune, die snel naar Pokémon Sleep zullen komen.)

Wanneer en hoe dit gaat gebeuren is nog niet duidelijk, maar we verwachten iets soortgelijks als bij Raikou. Een goed moment om alvast te gaan werken aan een goed helpersteam met Fire-type en Water-type Pokémon. En misschien wat Master Biscuits gaan sparen… Als er meer nieuws is, delen we dit natuurlijk meteen met jullie.

Daarnaast is er weer een nieuw Good Sleep Day event aangekondigd. Deze gaat plaatsvinden van 23 april tot en met 25 april. Zodra meer details bekend worden gemaakt hierover, delen we dit natuurlijk ook meteen.

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus Plus dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.