Doorgaan naar artikel
Datum Pokémon Wereldkampioenschap in Honolulu, Hawai onthuld
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Afgelopen weekend waren de Pokémon Europe International Championships 2024. Dit toernooi heeft een hoop winnaars gebracht in diverse categorieën. Nu dat deze winnaars bekend zijn gemaakt werd het ook tijd dat The Pokémon Company International meer details bekend ging maken over de Pokémon Wereldkampioenschappen 2024. En dat deden ze. Het Pokémon Wereldkampioenschap zal gehouden worden van 16 tot 18 augustus 2024 en zal plaatvinden zoals we al wisten in Honolulu, Hawai. Er werk ook een ontzettend mooie artwork onthuld die speciaal hiervoor gemaakt is. Hieronder zie je de artwork met Pikachu en zijn vrienden tijdens een snorkelavontuur

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.