Doorgaan naar artikel
Bekijk de  Party Play opdrachten met encounters voor drie personen
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Een tijdje terug hebben we jullie al geïnformeerd over alle Party Play opdrachten  die je met twee personen kan doen waarmee je een encounter krijgt. De opdrachten die je krijgt met een encounter als je met drie personen in een party zit zijn er maar twee extra. Alle encounters hebben een minimale IV floor van 10-10-10. Dit zijn de twee opdrachten die je kan tegenkomen als je met drie mensen speelt in een Party:

  • 15 Nice Curveball Throws – Koffing*
  • 30 Great Curveball Throws – Nosepass*

Als tip willen we jullie meegeven dat als je een speciale opdracht zoekt tijdens Party Play, zorg dan dat je maar met twee personen de party start. Zit de juiste opdracht er niet bij, dan verlaat één iemand de party en dan begin je opnieuw. Dit is sneller dan dat je al met drie personen in een party zit. Als we nog andere opdrachten tegenkomen voor alleen een p

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.