Doorgaan naar artikel
Nieuwe trailer laat de verschillende TopSpin 2K25-spelmodi zien
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Over enkele weken keert TopSpin na een lange afwezigheid terug en kunnen we weer virtueel een balletje slaan op de tennisbaan. Recent werd al de eerste gameplay getoond en in een nieuwe trailer zien we nu welke TopSpin 2K25-spelmodi er in de game aanwezig zullen zijn.

Mocht je nog niet echt bekend zijn met het tennissen of je kennis willen opfrissen, dan is de TopSpin Academy een goede plek om te beginnen. Je krijgt verschillende lessen voorgeschoteld om het tennissen onder de knie te krijgen en om klaar te zijn voor het echte werk. De carrièremodus is altijd een belangrijk onderdeel van een sportgame. Ook in TopSpin 2K25 krijg je de mogelijkheid om je eigen tennisser aan te maken en te proberen om de mondiale top van de ranglijst te bereiken. Je aangemaakte speler kan je ook nog eens gebruiken voor de online modus World Tour. Hierin neem je het op tegen andere gamers met hun aangemaakte tennisser.

Verder bevat de game ook nog Exhibition mode, waarin je zowel offline als online met een vrij beperkt roster aan tennissers losse wedstrijden kunt spelen. In 2K Tour kies je uit de per dag beschikbare spelers om verschillende uitdagingen te voltooien en zo te klimmen in de ranglijst.

TopSpin 2K25 verschijnt op 26 april voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc.