Doorgaan naar artikel
Dit zijn op dit moment alle bekende bugs in Pokémon GO
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Waar we de meeste hekel aan hebben in Pokémon GO, zijn wel de hoeveelheid bugs die er zijn in het spel. Er lijkt zo ongeveer geen einde aan te komen. Althans: Zo voelt het. Er zijn natuurlijk genoeg goede dingen in het spel gebeurd de afgelopen weken met een hoop Quality of Live-features bijvoorbeeld, maar vaak vergeten we de positieve dingen tegenover de negatieve dingen in het spel. Toch werkt Niantic altijd aan bugs die gemeld worden en is er een lijst van bugs waarop staat welke bugs erkend zijn en waar ze mee bezig zijn. Je kunt altijd een bug melden die je in het spel tegenkomt, mits die niet al gemeld is. Wanneer je een bug wilt rapporteren, word je meestal doorverwezen naar de Pokémon GO App. Voor de uitgebreide lijst van bugs, kun je hier terecht. Hieronder geven we nog een korte opsomming van de hoeveelheid bugs per categorie die er op dit moment geregistreerd zijn (Dit gaat niet om de GBL-bugs, die hebben een eigen lijst):

  • Gift Exchange Known Issues: vier diverse bugs

  • AR Mode error message for unsupported devices shows code: één bug

  • Some Avatar poses unavailable: één bug

  • Pokédex “Seen” count inaccurate for some Pokémon: één bug

  • Time format displaying in 12h in unsupported languages: één bug

  • Pokémon Trainer Club (PTC) accounts not able to access the Pokémon GO Webstore: één bug

  • Google login is not always available when logging in to the Niantic Web Store: één bug

  • Amazon Prime codes show error message for some Trainers: één bug

  • Backgrounding Campfire from the Pokémon GO app appears to be frozen: één bug

Vaak is Niantic al bezig met het onderzoeken van een bug. En hebben ze zelfs al een tussentijdse oplossing, totdat er een update wordt doorgevoerd.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.