Doorgaan naar artikel
Pokémon GO Fest Japan wederom zeer populair
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Er zullen weinig spelers in Nederland en België naar Japan reizen voor Pokémon GO Fest Japan, maar als je dat wel van plan bent dan adviseren we om snel te zijn met tickets. De zaterdagtickets zijn nog geen 24 uur na het beschikbaar komen alweer uitverkocht. Je kunt wel nog tickets kopen voor donderdag. vrijdag of zondag en dan zaterdag als City-dag toevoegen. Maar hoe lang dit nog mogelijk is, is nog niet bekend.

De kaarten voor New York en Madrid zijn er wel nog voor alle dagen. Vorig jaar verkocht Londen (de Europese editie) helemaal niet uit. De editie in New York overigens wel.

Mocht je naar Japan gaan voor Pokémon GO Fest dan horen we dit graag. Wij zijn er ook en vinden het dan mogelijk leuk jou of jullie te spreken voor een item.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.