Doorgaan naar artikel
Good Sleep Day #9 is aangekondigd, met de bundel
Daisy Schreurs
Daisy Schreurs
Pokémon-redacteur
Profiel

Het is later deze maand weer zover in Pokémon Sleep: Een nieuw Good Sleep Day event! Inmiddels alweer de 9e editie. Dit Good Sleep Day event valt samen met het vanochtend aangekondigde Flower Festival event. Dat is wel iets om goed rekening mee te houden. Hieronder zetten we de details weer voor je op een rij, met de bijbehorende bundel:

  • Op 23 en 25 april is je Drowsy Power 1.5x zo hoog en op 24 april 2.5x zo hoog
  • Op 23 en 25 april krijgen je Pokémon 2x zoveel EXP na je Sleep Research, met op 24 april 3x zoveel EXP na de Sleep Research
  • Je kunt in totaal tot 2.000 bonus sleep points krijgen tijdens deze dagen

Bij dit type event maakt het niet uit op welk eiland je speelt. Daarnaast raden we jullie aan om een van de incenses te gebruiken tijdens dit evenement. De bonussen van het event en de effecten van de incenses worden gestapeld, dus je kunt er veel meer voordeel uit halen. Klik hier om te weten welke incense wat doet.

En zoals elk event, gaat dit weer gepaard met een bijpassende bundel. Deze bundel krijgt de naam Good Sleep Day Bundle Vol. 9. Het kost 1.500 diamanten en bevat de volgende items:

  • 2x Growth Incense
  • 2x Luck Incense
  • 2x Focus Incense
  • 9x Great Biscuit

Wil jij makkelijker je slaap bijhouden en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop de Pokémon Go Plus Plus dan via deze link. Je doet dit dan bij Bol.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.