Doorgaan naar artikel
Het is mogelijk om Mega Heracross als Solo-raid te doen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Vandaag komt Mega Heracross voor het eerst in Pokémon GO en voor spelers die in het oosten van de wereld wonen is die er al. Daardoor weten we dat het mogelijk is om Mega Heracross als Solo-raid te doen. Daar zijn echter wel een paar belangrijke spelregels bij van toepassing. De belangrijkste is dat je een goede speler moet zijn met flink wat goede aanvallers. Het liefste Rayquaza met Dragon Ascent. Wanneer Mega Heracross dan echter Rock Blast heeft, is het nog altijd moeilijk.

Mocht je het leuk vinden dan raden we echter zeker aan om Mega Heracross als Solo-raid te proberen. Het is altijd leuk om een goede Pokémon in je eentje te verslaan! Mega Heracross Raidday is vandaag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.