Doorgaan naar artikel
De kans op Shiny-Heracross lijkt inderdaad flink verhoogd
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wie vandaag speelt voor Shiny-Heracross gaat mogelijk zijn of jaar doel wel halen. De eerste cijfers die we hebben met dank aan het oosten van de wereld zijn positief. We weten nu dat de kans vermoedelijk 1 op 10 is. Helemaal zeker is dat pas aan het einde van de dag, wanneer de hele wereld heeft kunnen spelen.

Belangrijk om te beseffen is dat de kans van 1 op 10 nooit gegarandeerd is. Sommige spelers zullen hem direct al hebben, waardoor sommige spelers om deze kans te krijgen hem juist pas na twintig of meer keer hebben. We hopen vooral dat iedereen die hem nog moet ook echt krijgt.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.