Doorgaan naar artikel
Niantic voegt gepersonaliseerde Daily Bundels toe aan Pokémon GO-webstore
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Eerder deze week heeft Niantic de gepersonaliseerde Daily Bundels toegevoegd aan de Pokémon GO Webstore. De Webstore is de plek waar je vaak met een leuke korting muntjes, tickets en items kunt kopen. Het toevoegen van de gepersonaliseerde Daily Bundels is dus geen gekke ontwikkeling. Niantic maakt hierop ook flink meer winst.

Helaas zijn dit wel gewoon dezelfde bundels als er in de game te krijgen is. Opmerkelijk genoeg zegt Niantic in de eigen communicatie dat de gepersonaliseerde Daily Bundels worden afgestemd op de behoeften van spelers. Echter hebben wij juist vaak bundels waar we niets aan hebben. Wanneer je bijvoorbeeld geen Remote Raidpassen meer hebt, krijg je vaak juist ook geen bundels met deze pasjes erin.

Er is dus vooralsnog geen reden om de gepersonaliseerde Daily Bundels online te kopen. Mochten ze andere bundels gaan verkopen of meer korting bieden dan is het wel slim daar te kopen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.