Doorgaan naar artikel
De verhouding Male en Female Combee is niet 50/50
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In Pokémon GO heb je natuurlijk de Male en Female Combee en die tweede is vooral interessant omdat deze een evolutie heeft. Vespiquen kun je dus alleen krijgen als je het vrouwtje te pakken krijgt. Het zal alleen niet onopgemerkt gebleven zijn dat echter het vrouwtje veel zeldzamer is en de vraag is dan natuurlijk hoe zeldzaam. Daar hebben we nu een antwoord op.

Uit onderzoek blijkt dat van de 80.000 gevangen Male en Female Combee, er 70.000 male zijn en 10.000 female. Wil je dus een vrouwtje dan zal je echt een flink stuk meer je best moeten doen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.