Doorgaan naar artikel
De grote 1.5.0 update komt naar Pokémon Sleep!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Pokémon Sleep wordt vanaf het begin al geprezen om de snelheid waarmee er updates uit komen. De makers van het spel, Select Button, spelen goed in op de wensen van de spelers. Ook met deze komende update wordt er genoeg veranderd, maar niet alleen maar positief.

De update, die op donderdag 18 april om 7:30 ’s ochtends live gaat, heeft de volgende nieuwe features:

  • Je kan voor je profiel-icoon ook kiezen uit de shiny Pokémon die je hebt gevonden
  • Er komt een nieuwe “Campfire” Relaxing Sound voor spelers die met hun mobiel spelen
  • Voorbereidingen worden getroffen voor het Flower Festival event

Hiernaast worden de tijden voor het koken aangepast. Vanaf nu begint ontbijt om 4:00 ’s ochtends en zal het avondeten maar tot 3:59 ’s ochtends duren. Dit betekent dat het niet meer mogelijk zal zijn om op maandag een extra boost te krijgen door vroeg op te staan en het diner van zondag over te slaan.

Ten slotte heeft Select Button ook door dat bepaalde Pokémon niet zo sterk waren. De volgende veranderingen worden doorgevoerd om deze Pokémon sterker te maken:

  • Slowbro krijgt een verhoging van 6 van zijn Carry Limit en zal 1.3x zoveel ingrediënten vinden als eerst
  • Sudowoodo krijgt ook een verhoging van 6 van zijn Carry Limit, een vermenigvuldiging van de Main Skill chance met 1.1x, en vindt 1.1x zoveel ingrediënten
  • Slowking krijgt ook een verhoging van 6 van zijn Carry Limit en een vermenigvuldiging van de Main Skill chance en Ingrediënten met 1.1x
  • Sableye zijn Main Skill chance wordt vermenigvuldigd met 1.15x en zijn ingrediënt finding met 1.1x
  • Swalot krijgt een verhoging van 6 van zijn Carry Limit en een vermenigvuldiging van de Main Skill chance met 1.15x

Ten slotte zal de Main Skill “Energizing Cheer S” vanaf de update een grotere kans hebben om de Pokémon met de laagste energie in het team energie te geven, en zullen Pokémon waar je vriendjes mee wordt na Sleep Research een iets hoger level hebben dan eerst.

Deze update brengt vele positieve dingen met zich mee, waar wij erg enthousiast van worden! De hardcore spelers zullen niet blij zijn met het verlies van de maandag-boost, maar er zullen vast meer dingen bedacht worden om de hoogste scores te krijgen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.