Doorgaan naar artikel
Pokémon Sleep gaat misbruik bestraffen!
Lisa Groen
Lisa Groen
Pokémon-redacteur
Profiel

Vandaag heeft Select Button, maker van Pokémon Sleep, een bericht gedeeld via het spel over hun reactie op misbruik. Zij geven hierin aan dat zij sterker zullen optreden tegen gebruikers die misbruik maken. Onder misbruik valt bijvoorbeeld het gebruik van online tools om een heleboel Sleep Research te kunnen doen.

Dit soort misbruik gaat tegen de “Terms of Use”, waar je mee akkoord gaat als je het spel speelt. Deze Terms of Use kan je hier vinden. Wij van NWTV vinden het belangrijk dat er eerlijk gespeeld wordt en zullen dus nooit misbruik promoten.

Select Button geeft in het bericht aan dat een account “suspended” kan worden wanneer er in het verleden of in de toekomst dit soort misbruik wordt gevonden. Dit komt overeen met een permanente ban. Er wordt ook het verzoek naar de spelers gedaan om zogenaamde “exploits” niet aan te moedigen en te delen. Exploits zijn onbedoelde manieren om te spelen, door bijvoorbeeld een bug te gebruiken, waardoor je een voordeel hebt.

Natuurlijk is Pokémon Sleep grotendeels een spel wat je alleen speelt. Anders dan andere Pokémon spellen kan je niet tegen elkaar vechten. Toch nemen veel spelers het spel serieus en doen mensen hard hun best hoge scores te halen. Wij denken dan ook dat het goed is dat Select Button optreedt tegen misbruik. Zo blijft het spel leuker voor iedereen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.