Doorgaan naar artikel
Internet overspoelt met klachten over het nieuwe Pokémon GO-avatarsysteem
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Sinds gisterenavond rond 22.30 is het nieuwe Pokémon GO-avatarsysteem live. Dit was een moment waar heel veel spelers naar uitkeken, maar dat is ondertussen wel anders. We gaan nog een onderzoek lanceren, maar het internet ontploft bijna van alle klachten die er verschijnen. Onder andere het The Silph Road-forum van Reddit staat vol met klachten en we hebben geen tot amper positieve berichten gezien.

Zelf zijn we ook alles behalve positief op dit moment. Het idee is top, maar de uitwerking allerminst. Vaak ziet het er heel gek uit en er ontbreekt alsnog heel veel. Meer daarover ook later vandaag!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.