Doorgaan naar artikel
Verschillende Pokémon GO-avatar items lijken verdwenen na nieuwe update
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Spelers die geld uitgeven aan Pokémon GO-avatar items zal het misschien al opgevallen zijn, maar er zijn verschillende items verdwenen (naar het nu lijkt). En dat geldt niet alleen voor items, maar ook voor bijvoorbeeld sommige poses. Mogelijk brengt Niantic die in de komende tijd weer terug nadat ze bijvoorbeeld wel werken, maar dat is natuurlijk niet waarom spelers de items hebben gekocht.

Dit is natuurlijk het ultieme teken dat Niantic het nieuwe systeem te vroeg live heeft gezet. Als niet alles goed werkt, dan zou het nog niet in het spel mogen zitten. Na alle goede verbeteringen van de laatste tijd, lijkt dit bijna nog erger dan de lancering van routes in de zomer van 2023. We hopen dat de Pokémon GO-avatar items snel terugkomen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.