Doorgaan naar artikel
Niantic kiest voor neutrale avatar die je zelf kan aanpassen
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Nu dat het nieuwe avatar-systeem gisteravond live is gegaan, is er al veel over gesproken. Wat het nieuwe systeem vooral heeft is dat het gender neutraal is. Dat is natuurlijk een hele goede insteek van Niantic want zo kan iedereen zichtzelf identificeren zoals diegene zelf wil. Er zijn een aantal basis modules die je kan aanpassen. Er zijn mannelijke modules en vrouwelijke modules als een basis en zowel man als vrouw kan je aanpassen in gewicht, spieren, schouders borst en heupen. Er is nu geen optie meer om zoals voorheen te kiezen tussen een mannelijke of een vrouwelijke avatar. Wat we graag hadden gezien is dat je gewoon drie opties had, man, vrouw of gender neutraal. Zo kan iedereen zich identificeren als degene die die wil zijn. Maar dan wel graag met het oude avatar systeem. Maar dat is dan ook geheel onze eigen mening.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.