Doorgaan naar artikel
Er is nieuwe muziek gevonden voor Pokémon GO Fest 2024
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Na alle informatie over het nieuwe avatar-systeem hebben we ook nog nieuws over Pokemon GO Fest 2024 en dan met name over de muziek. Er is namelijk nieuwe Raid Battle muziek gevonden voor GO Fest 2024. Deze muziek heeft alles te maken rondom Necrozma. De kwaliteit is helaas wat slechter dan wat we gewend zijn en het is een hoop gekraak. De vraag is dan ook of dat ze dit nog gaan aanpassen. Hieronder delen we een linkje met een bericht van X zodat jullie ook kunnen horen hoe dat het klinkt. Dit is dezelfde muziek zoals de Dataminers hem ook hebben gevonden, en er is niets aan veranderd.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.