Doorgaan naar artikel
Battlen met vrienden in Pokémon GO gaat op dit moment niet zoals het zou moeten
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

We zijn door diverse mensen in onze community al getipt dat de Battles die je doet met je vrienden in Pokémon GO niet helemaal soepel verlopen. Je kan deze battles doen door in je vriendenlijst te scrollen en iemand daar uit te nodigen. Wanneer je als spelers de laatste versie hebt van update 309, wat in bijna alle gevallen is want deze is zelfs geforceerd, dan heb je grote kans dat je de battles niet goed kan spelen. Iemand heeft ons ook geattendeerd op wanneer het wel mogelijk nog zou werken en met welke versie van het spel.

  • Versie 309 stuurt een invite naar versie 309 – werkt niet
  • Versie 309 stuurt een invite naar versie 307 – zou moeten werken
  • Versie 307 stuurt een invite naar versie 309 – werkt niet
  • Versie 307 stuurt een invite naar versie 307 –  zou moeten werken

Welke versie van Pokémon GO je hebt staat in je settings. Wanneer je daar op drukt en je scrolt bijna helemaal naar onderen kun je het zien. Het is de vraag hoe snel deze Bug verholpen gaat worden door Niantic. Mocht hierin iets veranderen dan laten we jullie dit ook zeker weer weten.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.