Doorgaan naar artikel
Niantic erkent Avatar-problemen en werkt aan verbeteringen
Jojo v. H.
Jojo v. H.
Pokémon-redactrice / Community-manager
Profiel

Zojuist is er via onze conculega Pokémon GO Hub een bericht verschenen op X over Niantic en het nieuwe Avatar systeem. Wat blijkt: deze conculega heeft aan zijn online volgers, andere influencers en Content creators gevraagd om feedback te geven over het nieuwe avatar systeem. Deze feedback is naar Niantic gestuurd. Op de achtergrond bij Niantic is hierop gereageerd en de feedback is meegenomen. Deze feedback is aangekomen bij wat hoger geplaatste mensen bij Niantic en zij zeggen dit:

We’re sending all of your feedback to the Product Team, and the folks who worked on the Avatar system, we’re taking this seriously and really appreciate you sharing your candid personal opinions / follower opinions.

Ze geven aan dat Niantic geen beloftes maakt voor de toekomst en ook niet dat ze het avatar systeem gaan terug draaien. Wel nemen ze alle feedback en meningen serieus.

We wachten natuurlijk af of er iets gaat veranderen. Wij weten natuurlijk niet wat de meningen waren die onze conculega heeft verzameld, maar we denken haast zeker te weten dat het niet veel verschilt van onze meningen.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.