Doorgaan naar artikel
Nieuwe Pokémon GO-leaker deelt Pokémon GO-geruchten via internationale media
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Waar de vorige twee seizoenen al bijna helemaal bekend waren voor ze waren aangekondigd, waren er tot nu toe weinig Pokémon GO-geruchten dit seizoen. Maar daar lijkt nu toch een beetje verandering in te zijn gekomen. Een Social Media-platform meldt op X dat hij nieuwe informatie heeft ontvangen. Wel van een andere bron dan de eerdere bron, maar hij vond het betrouwbaar genoeg om te delen. Wij willen echter wel waarschuwen dat het Pokémon GO-geruchten zijn en dus geen bevestigde informatie. Deze geruchten worden wel ondersteund door zaken die zijn gedatamined, waarbij de GO Fest-geruchten al waren gedeeld, voor de recente datamine:

  • Wiglett komt binnenkort tijdens een nog aan te kondigen Water Festival
  • Dag 1 van GO Fest draait om Necrozma
  • Dag 2 draait om Dawn Wings Necrozma en Dusk Mane Necrozma
    • Deze twee Pokémon zitten in raids
    • Wanneer je ze verslagen hebt veranderen ze in Solgaleo en Lunala
    • Onbekend is of Lunala en Solgaleo shiny kunnen zijn en ook is onbekend of dit alleen tijdens Global GO Fest gebeurt

We zijn benieuwd naar waar Niantic ons de komende maanden brengt en kijken heel erg uit naar GO Fest!

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.